top of page

Aizvadīta kārtējā LOSP pārstāvju sanāksme


26. jūlijā norisinājās kārtējā LOSP pārstāvju sanāksme, kurā piedalījās Lietuvas Lauksaimniecības palātas direktors Sigitas Dimaitis (AgriFood Lithuania), kā arī Zemkopības ministrijas (ZM) pārstāvji un ZM parlamentārais sekretārs Edgars Putra.


Sanāksmē tika aizvadītas diskusijas ar ZM par KLP un Uzraudzības komitejas aktualitātēm, par PVN samazinājumu pārtikai un par darbaspēka nodokli. Sanāksmē piedalījās arī Latvijas Apdrošinātāju asociācijas pārstāvis, ar kuru aizvadīta diskusija par lauksaimnieku apdrošināšanu.


Sanāksmes noslēguma daļā LOSP dalīborganizāciju pārstāvji - Jānis Gaigals, Latvijas Apvienotās putnkopības nozares asociācijas valdes priekšsēdētājs, un Andrejs Vītoliņš, Stādu audzētāju biedrības valdes priekšsēdētājs, Pārtikas rūpniecības un lauksaimniecības nozares ekspertu padomes (NEP), Pārtikas un lauksaimniecības nozaru ekspertu padomes priekšsēdētājs, sniedza ieskatu veiktajā situācijas un datu analīzē par lauksaimniecības izglītības iespējām Latvijā, kā arī par LOSP un nozaru organizāciju iesaistes iespējām izglītības attīstīšanā.


Prezentāciju faili pieejami lejupielādei:

JG_izglītība un nodarbinātība_26.07.2023
.pptx
Download PPTX • 417KB

LOSP 26.07.23 Izgl.iespejas, riciba
.pdf
Download PDF • 1.06MB


bottom of page